Va invitam si recomandam sa parcurgeti in intregime lectura regulamentului de participare la petrecerea de revelion.

Generale :

1. Este interzis accesul persoanelor minore neinsotite de un adult.

2. Accesul poate fi refuzat oricarei persoane a carei atitudine si prezenta ar putea fi considerate ofensive, violente sau care se afla sub influenta alcoolului si/sau a drogurilor.

3. Participantii accepta faptul ca pot fi filmati, inregistrati sau fotografiati ca parte a publicului, fara nici un drept de despagubire sau plata, indiferent de modul de utilizare a respectivelor imagini sau inregistrari.

4. Este strict interzis accesul in zona cu alcool, droguri, etnobotanice, orice fel de sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, umbrele, scaune, arme, bauturi sau mancare, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, obiecte potential periculoase, ascutite sau ofensive.

5. Nu este permisa parasirea zonei cu bauturi alcoolice.

6. Este interzis accesul in zona cu animale.

Bilete :

1. Organizatorii nu pot fi raspunzatori pentru niciun bilet pierdut sau furat si nu pot garanta autenticitatea nici unui bilet cumparat din surse neoficiale. Odata obtinut biletul, acesta nu va fi schimbat si nu trebuie revandut.

2. Va fi interzis accesul oricarei persoane care prezinta bilete modificate, cu stersaturi, rupte sau care par a fi falsificate.

Nu uitati:

Respectati-va pe voi insiva si respectati-i pe ceilalti. Veniti pentru a va distra si nu pentru a-i face pe ceilalti sa suporte comportamentul vostru impropriu. .
Orientati-va catre incaltaminte comoda.
Prudenta este un bun tovaras de calatorie: transportul public va functiona non stop, dar daca doriti sa conduceti, asigurati-va ca sunteti in conditie buna si odihnit, astfel incat a doua zi sa aveti amintiri placute despre eveniment.